Waarom is Nintendo één van de bekendste gaming consoles ter wereld?

Alle gamers onder ons weten wat Nintendo een uniek console maakt. Daarnaast is het console en zijn de meeste games vrijwel bij iedereen bekend. Dit komt mede door de super game Super Mario Kart. Voor de mensen die niet bekend zijn met met Nintendo volgt een stukje geschiedenis. Nintendo is in 1889 begonnen met de fabricage van Japanse Hanafuda-speelkaarten, eind van de jaren ’80 werd de spelcomputer op de markt gebracht. Inmiddels behoort de spelcomputer tot één van de bekendste gaming consoles ter wereld.

Nintendo loopt voor op de ontwikkelingen

Nintendo behoort tot één van de bekendste gaming consoles ter wereld, dit omdat zij een voorsprongen hebben met techniek en diverse ontwikkelingen. Kijk bijvoorbeeld naar haar nieuwste aanwinst, de New Nintendo 3DS. Dit console maakt 3D gaming mogelijk, zonder gebruik te maken van een 3D bril. Dit zorgt voor een unieke en ongekende game ervaring. Verder bestaat één van de twee schermen uit een toutchscreen en is het mogelijk om draadloos te communiceren met de Nintendo. Om een lang verhaal kort te maken biedt Nintendo telkens weer een unieke en verrassende spelervaring.

Schaf de Nintendo Gift Card aan voor meer plezier

Speel je vaak nieuwe games en ben je altijd opzoek naar nieuwe content? Dan is de Nintendo eShop een mooie uitkomst. De eShop biedt downloadbare games en exclusieve software die alleen in de eShop verkrijgbaar is. Dit biedt wederom een nieuwe game ervaring. Om aankopen te doen in de store heb je tegoed nodig, een Nintendo Gift Card kun je gebruiken om het tegoed op te waarderen. Ook is het leuk om het cadeau te geven op een verjaardag. Denk hierbij aan de: Nintendo eShop Card 15 euro. Met dit cadeau maak je zeker ook de jongsten onder de gamers laaiend enthousiast. En dat is toch wat we uiteindelijk willen?

Nintendo eShop Card 15 euro

Tagged , , , ,