Website laten maken

Als je een website wilt laten maken voor jouw bedrijf dan zoek je uiteraard naar maatwerk. Jouw bedrijf moet immers ook online een professionele uitstraling hebben en over de juiste functies beschikken. Een goede website is tegenwoordig onmisbaar. Bij het bouwen van een website zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Om hier geen punten te laten liggen is het altijd raadzaam om de website te laten maken door een professioneel internet bureau. Bratpack heeft al sinds 2002 ervaring met het bouwen en optimaliseren van websites. Voor jouw nieuwe website ben je bij ons dus aan het juiste adres! Wij maken websites die voldoen aan alle eisen op het gebied van functionaliteiten én aan jouw wensen op het gebied van design en uitstraling. Zo kun je ook online laten zien wat jouw bedrijf in huis heeft.

Ook online optimaal presteren

Bij Bratpack bouwen en optimaliseren wij websites zodat jouw bedrijf online optimaal kan presteren. Dit betekent dat wij rekening houden met alle relevante factoren. Dit houdt in dat het design aantrekkelijk moet zijn en moet passen bij jouw bedrijf. Ook essentiële functies moeten in de website aanwezig zijn. Daarnaast doen wij aan zoekmachine marketing, Search Engine Optimalisation, zodat het aantal bezoekers een boost krijgt. Door gebruik van verschillende technieken optimaliseren wij de SEO waardoor de website zichtbaar en vindbaar is. Naast het aantrekkelijke design en de mobiele responsie is het mogelijk om door gebruik van SEO en eventueel SEA (adverteren in zoekmachines) het aantal bezoekers, de naamsbekendheid én de conversies te vergroten. Wij werken doelgericht om dit voor jouw website voor elkaar te krijgen.

Webshop laten maken

Een webshop laten maken die goed functioneert is tegenwoordig essentieel. Zo moet het design kloppen met het merk en moeten de belangrijke functionaliteiten natuurlijk aanwezig zijn. Om bezoekers te trekken en klanten te binden heb je een professionele webshop nodig. Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw webshop te laten maken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat jouw webshop een succes wordt. Wij zorgen voor alle functionaliteiten zodat klanten laagdrempelig kunnen shoppen en rondkijken. Meer dan de helft van de consumenten koopt namelijk online! Om het maximale uit jouw webwinkel te halen kunnen wij ook de SEO en SEA verzorgen. Dit zorgt voor een goede zichtbaarheid, vindbaarheid en meer relevante bezoekers op de website. Bij Bratpack leveren wij dus fullservice internetdiensten, alles wat je nodig hebt om jouw doelen te behalen!

Bratpack voor jouw website

De websites en webshops die wij leveren voldoen altijd aan de laatste eisen van zoekmachines zoals Google en Bing. De eerste stap in zoekmachine optimalisatie is dus altijd al gezet tijdens het bouwen van de site. Zo ben je van begin af aan zichtbaar en maakt jouw nieuwe website of webshop een goede start! Indien gewenst verzorgen wij ook de SEO en SEA gedurende een langere periode. Wij bijven de website dan monitoren en voeren regelmatig aanpassingen uit om optimaal te blijven presteren. Kortom, voor optimale online prestaties van jouw bedrijf ben je bij Bratpack aan het juiste adres. Bij ons ben je verzekerd van een goede functionaliteit en een design dat voldoet aan jouw wensen. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan staan we je graag te woord.