9 Eenvoudige Woningreparatie Tips Om Je Veiligheid Thuis Te Garanderen

Er zijn veel eenvoudige maatregelen die kunt nemen om ervoor te zorgen dat je woning beveiligd is. Van het bellen naar een huisslotenmaker om een ​​eenvoudig nachtschoot slot te installeren tot het trimmen van je struiken, de eenvoudige woningreparaties en verbeteringen die je kunt toepassen op de woning vormen een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je huis beschermd en beveiligd is tegen inbraak.

Wil je je goed laten informeren door een professional? Ga eens langs of neem contact op met een gecertificeerde slotenmaker Locksecure.nl in Rotterdam zoals die u kunt helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

  • Het meest eenvoudige wat je kunt doen om de veiligheid van je woning te garanderen is ervoor zorgen dat het vergrendelsysteem rondom je woning zeer uitgebreid is. Zorg ervoor dat alle ramen van sloten voorzien zijn, aangezien veel ramen niet standaard van sloten voorzien zijn en gemakkelijk open geschoven kunnen worden door inbrekers. Zelfs een eenvoudig slot is ruim voldoende om een ​​inbreker af te schrikken.
  • Vervang de klinksloten op je deuren door nachtschoot sloten om ervoor te zorgen dat je deuren volledig ondoordringbaar zijn voor iedereen, behalve zij die bereid zijn de deur daadwerkelijk te breken.Veel inbrekers kunnen eenvoudig een creditcard tussen de deur en deurstijl schuiven om de vergrendeling in te drukken, waardoor ze eenvoudig de woning kunnen betreden. Een nachtschoot is onmogelijk te openen zonder de sleutel. Je kunt er zeker van zijn dat je huis beschermd is, indien je gebruik maakt van een nachtschoot.
  • Zorg ervoor dat er niet veel ruimte tussen je deur en het frame zit, aangezien dit dieven kan uitnodigen om het slot te forceren. Gebruik multiplex of panelen, zodat alleen de beperkte ruimte die nodig is om de deur gemakkelijk te openen, tussen de deur en het frame zit.
  • Bij sommige huizen zijn de deurscharnieren aan de buitenkant van het huis geïnstalleerd. Indien dit bij jou het geval is moet je ervoor zorgen dat de scharnieren aan de binnenzijde van de woning geïnstalleerd worden. Met scharnieren aan de buitenkant, vraag je er praktisch om dat dieven je deur uit de scharnieren halen. Uit voorzorg dien je de scharnieren aan de binnenzijde te installeren.
  • Indien je een aantal glazen schuifdeuren in je woning hebt, kun je er gemakkelijk voor zorgen dat deze onmogelijk door inbrekers te openen zijn door een metalen of houten balk in het schuifrail te plaatsen. Als je de balk net zo lang of iets langer dan de glazen schuifdeur maakt, kun je ervoor zorgen dat de deur niet geopend kan worden.
  • Glazen ramen en schuifdeuren kunnen gemakkelijk gebroken worden. Je dient voorzorgsmaatregelen te nemen tegen dieven die wanhopig genoeg zijn om glas te breken. Installeer simpelweg sloten waarvoor een sleutel voor openen nodig is en zorg tevens voor versterkt glas in schuiframen.
  • Besteed altijd aandacht aan rottende houten deuren of raamkozijnen. Inbrekers kunnen eenvoudig door rottend hout wrikken of snijden. Het is dus belangrijk om regelmatig onderhoud aan je woning uit te voeren. Dit zorgt er niet alleen voor dat het er goed uitziet, je neemt hiermee ook voorzorgsmaatregelen tegen inbraak.

Mocht je een professionele slotenmaker willen contacteren dan kunt u terecht bij Michael Schapkul, een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam is locksecure.nl die al enige tijd vakmanschap uit in beveiliging en het leveren van hoogwaardige diensten aan particulieren en bedrijven.