8 Geheime Tips Voor Het Verbeteren Van De Veiligheid Van Je Woning

Het beschermen van je woning vormt een belangrijk aspect bij de verantwoordelijkheid die hoort bij het hebben van een eigen woning. Je dient de nodige maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat je woning is beveiligd tegen inbrekers en dieven. Er zijn veel maatregelen die je kunt treffen om je woning te beschermen, en veel maatregelen zijn net zo eenvoudig als het plaatsen van een bord of het inschakelen van het licht. De indruk wekken van beveiliging is bijna net zo belangrijk als daadwerkelijke beveiliging. Doe er dus alles aan om ervoor te zorgen dat je woning veilig is.  Wil jij meer kennis op doen? Neem dan contact op met uw lokale slotenmaker, zoals Locksecure.nl (in Rotterdam). Vraag naar aanbevelingen en eventuele aanbiedingen rondom services en diensten die zij aanbieden

  • Veel inbrekers zijn experts wanneer het gaat om het tussen de deurpost steken van een credit card om zodoende op de vergredeling te drukken en de deur te openen. Deze “forceer” experts kunnen eenvoudig worden tegengehouden door het installeren van een eenvoudige nachtschoot slot. Klink sloten zijn te gemakkelijk te openen vanaf de buitenkant, maar een nachtschoot slot is onmogelijk te openen vanaf de buitenkant. Je kunt een huisslotenmaker opbellen om naar je woning te komen en een nachtschoot slot van goede kwaliteit te installeren,

die gegarandeerd alle pogingen om je woning leeg te roven verijdeld.

2. Laat nooit een reserve sleutel achter op een plek die gemakkelijk gevonden kan worden, zoals onder de deurmat of op het kozijn boven je deur. Als je langer bent dan de gemiddelde persoon, verberg de sleutel dan ergens ver buiten het bereik van een gemiddeld persoon. Als je een gemiddelde lengte hebt of relatief kort bent, overweeg dan om de sleutel te verbergen in een blikje ver verscholen onder de veranda of begraven in één van de nabij gelegen plantenbakken.

  • Zorg er altijd voor dat de buitenkant van je woning voldoende verlicht is, aangezien dit één van de belangrijkste afschrikmiddelen tegen inbrekers is. Verlicht je tuin en veranda met felle lichten die worden ingeschakeld wanneer er beweging wordt gedetecteerd, en vergeet niet om uw achtertuin of terras te verlichten. Zorg ervoor dat elke hoek vanuit waar je woning te benaderen is, fel verlicht is en verlicht ieder deel van de muren en ramen van je woning.
  • Knip de bosjes rondom je woning, en houd je tuin ver genoeg van je woning af, zodat iemand die probeert in te breken over een open terrein moet lopen. Zorg ervoor dat er geen bomen of struiken tegen je woning aangroeien en hou je bomen en struiken goed bij.
  • Vermeld nooit je volledige naam op je brievenbus, maak gebruik van je initialen. Dit maakt het lastiger voor inbrekers om te achterhalen wie je bent.
  • Laat een verkoper nooit binnen zonder enige vorm van identificatie die bewijst wie hij zegt dat hij is. Een groot aantal inbrekers doet zich voor als huis-aan-huis verkoper. Het is dus aan jou om stappen te ondernemen om jezelf te beschermen.
  • Laat altijd de lichten aan wanneer je het huis verlaat evenals de TV, radio en geluidsinstallatie. Een hogere elektriciteitsrekening is een kleine prijs om te betalen voor het veilig houden van je woning tegen inbrekers, aangezien inbrekers vaak woningen vermijden waarbij de lichten aan staan en waar geluid vandaan komt.

 

Een aanbevolen slotenmaker is Locksecure.nl in Rotterdam en pioneer op het gebied van hoogwaardige beveiliging en service. Neem eens een kijkje op hun website door op de volgende link te klikken: