De Goede Nood Slotenmaker – Hoe Je Ze Kunt Herkennen  

 

Het beroep van slotenmaker staat wellicht niet op de lijst van meest gewilde banen, maar er bestaat geen twijfel over het belang van de functie die slotenmakers in de samenleving vervullen. Zonder hun vaardigheden, zouden veel veiligheids- en beveiligingssystemen wereldwijd ernstig in het gedrang komen, of misschien zelfs nooit uitgevonden zijn. De meeste slotenmakers verlenen hun diensten aan gespecialiseerde sectoren en velen houden zich uitsluitend bezig met sloten voor voertuigen, woningen of bedrijfsgebouwen.

Er is echter een type slotenmaker, dat is opgeleid om continu beschikbaar te zijn en om een oplossing te bieden voor verschillende situaties die betrekking hebben op elk type slot in elk type omgeving. Zij staan bekend als nood slotenmakers. Het betreft geschoolde slotenmakers die op elk moment van de dag kunnen worden gebeld voor gevallen waarbij men zich buiten huis heeft gesloten of bij het verlies van autosleutels, waarbij er geen mogelijkheid bestaat om aan reserve sleutels te komen.

Niemand hoopt ooit een nood slotenmaker nodig te hebben, maar het is wel goed om te weten met wie er contact opgenomen moet worden en hoe, voor wanneer dit wel nodig is. Om je voor te bereiden op een situatie waarbij je je sleutels kwijt bent, bent buitengesloten, of te maken hebt met een defect slot, dient men de kwaliteiten van een goede nood slotenmaker te hebben geïdentificeerd en te weten hoe je met hen in contact kunt komen wanneer dit nodig is.

24/7 beschikbaar. Een nood slotenmaker moet in staat zijn om op elk moment van de dag te reageren, ’s morgens vroeg, ’s middags,’ s avonds, en zelfs gedurende de nacht. Hij doet zijn naam geen eer aan, indien hij deze fundamentele eis niet kan vervullen.

Er worden diverse slotenmakersdiensten aangeboden in Rotterdam en omstreken, mocht u meer te weten willen komen over hoe u van uw hobby uw beroep kunt maken, ga eens langs bij locksecure.nl (Locatie Rotterdam)

Snelle reactietijd. Hij moet niet slechts in staat zijn om op elk moment van de dag te reageren, hij moet ook in staat zijn om binnen 30 minuten tot een uur ter plaatse te zijn. Hij kan klanten immers niet buiten laten wachten in extreme weersomstandigheden, in het holst van de nacht of wanneer de klant snel ergens heen moet.

Veel kennis. Het soort noodgeval omtrent sloten en sleutels, kan net zo gevarieerd zijn als de diversiteit aan sloten en sleutels die door honderden bedrijven worden geproduceerd. Een goede nood slotenmaker moet bijzonder veel details en specificaties van zeer veel sloten en sleutels kennen.

Vaardig en efficiënt reageren op noodsituaties. Afgezien van de theoretische kennis, moet hij ook beschikken over praktische vaardigheden die hem in staat stellen om direct oplossingen te kunnen vinden voor iedere slot-en-sleutel situatie en om dit efficiënt toe te kunnen passen op het betreffende probleem.

Vergunning. Om klanten te verzekeren dat een slotenmaker inderdaad geschikt is om deze titel te dragen en dat hij de bevoegdheid heeft om te sleutelen aan sloten en sleutels, moet hij in staat zijn om een vergunning te tonen wanneer hiernaar gevraagd wordt.

Werk garantie. Een goede nood slotenmaker kan veiligheidsgaranties geven voor zijn handarbeid, wat betekent dat hij klanten kan verzekeren dat hij niet onbedoeld schade zal toebrengen aan sloten of sleutels waar niks mee aan de hand is, tijdens het werken aan de noodsituatie, en dat het door hem geleverde werk duurzaam is en niet binnen enkele weken of dagen defecten vertoont.

Duidelijke offerte. Een goede nood slotenmaker kan een duidelijke uitsplitsing van zijn tarieven weergeven, wanneer een klant daarom vraagt, zelfs tijdens een noodsituaties midden in de nacht. Hij is transparant en eerlijk.

Locksecure.nl (locatie Rotterdam) is een vakkundige 24/7 service slotenmakersbedrijf . Mocht u ooit in een noodgeval terecht komen, neem dan zeker contact op met Locksecure!