Agendabeheer en telefoonservice

Wij zijn gespecialiseerd in agendabeheer en telefoonservice voor bedrijven en organisaties. Het is een extra service waarbij we u deze tijdrovende, maar belangrijke bezigheid uit handen nemen en voor u invullen. Door uw agendabeheer aan ons uit te besteden zorgen wij ervoor dat uw afspraken op een correcte manier worden ingepland via een speciaal softwaresysteem of een online agenda. Het agendabeheer is goed te combineren met onze telefoonservice. Wij dragen de zorg over de inkomende telefoontjes, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Onze opgeleide telefonistes zorgen dan dat alle gegevens van de beller worden genoteerd en maken voor u een terugbelnotitie, zodat u zelf kunt inplannen wanneer de mensen terug worden gebeld.

Kost het beantwoorden van alle telefoontjes en inplannen van de afspraken u ook zoveel tijd? Informeer naar onze mogelijkheden en we gaan samen met u op zoek naar een geschikte oplossing, zodat wij zorg kunnen dragen over deze diensten en u efficiënt aan andere belangrijke zaken kunt werken. Wij zorgen ervoor dat al uw relaties keurig te woord worden gestaan en alle informatie wordt doorgegeven.

Wilt u meer weten over onze diensten zoals agendabeheer en telefoonservice? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!