CandyCrush – Speel jij het al?

Candycrush is geen onbekend spel en zal dus zeker geen onbekende term zijn voor de meesten onder ons. Het zorgt voor urenlang spelplezier en kan gewoon in je vrije tijd worden gespeeld. Natuurlijk heeft het spel heel wat uitdagingen en dien je heel handig te zijn om door alle niveaus heen te gaan. Gelukkig beschik je over wat extra “levens” voor wanneer het mis kan gaan en je nog lekker doorspelen.

Het spel kan heel verslavend werken

Candycrush is een vrij eenvoudig spel vergeleken bij de overige spelletjes die er te vinden zijn op de markt. Geen racende auto’s of het eindeloos kunnen schieten op je tegenstanders. Maar toch oefent candycrush een grote aantrekkingskracht uit op miljoenen spelers over de hele wereld. Het spel is trouwens door een ieder te spelen omdat het compleet neutraal is en er dus geen geweld of andere vormen van onaccepteerbaar gedrag aan te pas komt.

Heel populair op facebook

Via facebook kan het spel ook worden gespeeld en is het mogelijk levens met je vrienden uit te wisselen. Dit maakt het toch wel interactief omdat het een single player spel is. Ook is het mogelijk vrienden uit te nodigen om het spel ook uit te proberen. Geen wonder dat candycrush op Facebook een van de meest populaire apps is.
Candycrush is dus een spel waar een ieder zich op een prettige manier mee bezig kan houden. Op Candycrush.nl kan je meer te weten komen over dit razend populair spel.