De droom om gitaar te leren spelen?

Altijd al gitaar willen leren spelen? Zeiden ze tegen mij toen ik fascinerend naar een flyer van een gitaarschool in Roosendaal keek. Ja wil ik eigenlijk gitaar leren spelen? Ik bedoel het lijkt mij echt vet om een instrument te kunnen bespelen, maar kan ik het wel? Ben ik niet te oud om het nog te leren? Dat was de vraag die ik in mijn hoofd had. Ik glimlachte, zei verder niks en liep weg. Met die vraag in mijn hoofd ben ik naar bed gegaan. Nu 2 jaar later speel ik elke vrijdag en zaterdag avond met mijn band in een café. Van 0,0% ervaring naar in een café staan met  mijn eigen band in 2 jaar, dat kan allemaal bij gitaarschool Roosendaal!

Waarom is een gitaarschool de juiste keuze?

Het is heel simpel, op een school leer je! Als je echt gitaar willen kunnen spelen, dan heeft bijvoorbeeld een online les geen zin. Denk hier maar aan: wie let er op of mijn houding goed is? Die vrouw in jouw laptop niet hoor, die zegt alleen wat jij moet doen. Dus om rugklachten te voorkomen zou ik toch echt voor een school kiezen. Ook is het belangrijk dat jij de snaren niet te hard of te zacht raakt, maar precies goed. Online kunnen zij jou klanken niet horen op de school wel en zo heb je nog wel meer voordelen. Een lerares kan jou goed gitaar leren spelen, omdat zij alles ziet en hoort. Wat ik persoonlijk nog het allerbelangrijkste vind, is dat jij sociale contacten legt. Je bent in een menigte waar jullie allemaal dezelfde passie delen, de passie voor muziek en het instrument de gitaar. Dit is voor vele onzekere meiden en jongens de gelegenheid om vrienden te maken en contacten te leggen, buiten hun normale school.

Gratis proefles volgen in Roosendaal?

Al overtuigd om je in te schrijven op een gitaarschool? Of heb je misschien nog twijfels? Het maakt niets uit of je nu een beginnend, gevorderd, jong of oud bent. Bij gitaarschool Roosendaal is iedereen welkom. Er werken professionele leraren die iedereen goed kunnen helpen. Voor meer informatie kan je terecht op haar website of schrijf je direct in de gratis proefles in Roosendaal.

gitaarles roosendaal

Tagged , , , ,