De Wit Hekwerken en balkonhekwerken

Bent u toevallig op zoek naar een balkonhekwerk? Dan bent u aan het juiste adres bij De wit Hekwerken. Naast een balkonhekwerk vindt u bij deze aanbieder ook sierhekwerken, gaashekwerken, schuifpoorten en nog veel meer! Deze aanbieder van hekwerken werkt namelijk met advies op maat. Nadat u de informatie aan deze partij doorgeeft gaan zij voor u aan de slag. Dit omvat het tekenen, ontwerpen en produceren van uw bestelling. Op deze manier kunt u de veiligheid in huis of op het werk garanderen. In dit artikel gaan wij wat dieper in op de diensten van De Wit Hekwerken.

Een familiebedrijf

De Wit Hekwerken is een echt familiebedrijf. Ze zijn niet alleen familie, maar ze hebben ook veel gemeen. Zij delen namelijk de passie voor het vak. Door deze passie zullen de specialisten van dit bedrijf altijd de perfecte hekwerk oplossing voor u aanbieden. Daarnaast staan zij bekend door de enorme lage prijs. Omdat zij zelf fabriceren en monteren  in eigen beheer kunnen zij een ontzettend hoge prijs/kwaliteit verhouding aanbieden. Met meer dan 15.000 klanten en meer dan 30 jaar ervaring, weten zij zich te onderscheiden van de concurrentie! 

Deze specialist weet echt alles!

Omdat De Wit Hekwerken uw veiligheid net zo belangrijk vindt als u zal u altijd precies krijgen waar u naar zoekt. Er gelden bijvoorbeeld bepaalde regels voor het plaatsen van een hekwerk waar veel mensen niet van op de hoogte zijn! Wist u bijvoorbeeld dat er maar maximaal 10 centimeter ruimte tussen de spijlen mag zitten van een balustrade die wordt geplaatst in een basisschool of kinderdagverblijf? En wist u al dat er geen opstapmogelijkheden mogen zijn bij het hekwerk? U moet er natuurlijk niet aan denken dat uw kinderen de opstapmogelijkheden gebruiken om over het hekwerk op uw balkon te klauteren. Een samenwerking met De Wit Hekwerken neemt al deze twijfel voor u weg!