Dressings en wandkasten op maat: het werk van een specialist

Interwood is specialist als het gaat om maatwerk: dressings op maat en wandkasten op maat kunnen hier worden aangeschaft. Het bedrijf staat bekend om het gebruik van duurzame materialen en unieke ontwerpen. De meubels hebben een kwalitatief hoogwaardig afwerkingsniveau. Het bedrijf beschikt over een ruime toonzaal waar alle mogelijkheden met betrekking tot maatwerk van kasten kunnen worden bekeken en besproken.

Optimaal benutten van de beschikbare ruimte en inspelen op woonwensen
Het aanschaffen van dressings en wandkasten die op maat zijn gemaakt biedt veel voordeel. Deze kasten worden een echt onderdeel van de locatie waar ze geplaatst worden. Ze vullen de ruimte op van muur tot muur, van vloer tot plafond. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Daarnaast is maatwerk altijd geheel aan te passen naar het bestaande interieur en de woonwensen van de klant.

Kasten die een leven lang mee gaan
Wandkasten en dressings op maat gaan een leven lang mee. De maatkasten worden in delen gemaakt en gemonteerd. De kwaliteit van de kasten is ambachtelijk en het lijkt er op het eerste gezicht naar dat de kasten uit één stuk gemaakt zijn. Maatkasten kunnen in vrijwel elke ruimte een bestemming krijgen. Een maatkast in de keuken, op de slaapkamer, in de woonkamer of zelfs in de badkamer: het is allemaal mogelijk.

Tagged , , , , ,