Frisser met botox en fillers

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je je niet zoveel aan moet trekken van wat jouw omgeving van jou vindt en dat is natuurlijk ook zo, maar aan de andere kant vinden mensen het wel belangrijk om status te hebben in hun omgeving. De inhoud van deze status kan per persoon verschillen en wordt bepaald door wat iemand denkt dat zijn of haar omgeving goed vindt, waardoor mensen zich graag gedragen en er graag uit willen zien zoals hij of zij denkt dat de omgeving goed vindt.

Een van de meest voorkomende gedachtes over hoe je moet zijn die vandaag in onze maatschappij naar voren komt, is dar mensen er goed uit moeten zien. Als gevolg hebben mensen die wat minder goed bij dat beeld passen minder kans op bepaalde functies in hun carrière. Want als er tussen twee sollicitanten geen verschil is wordt vaak gekozen voor degene die het beste past bij de dingen die de beoordelaar belangrijk vindt. Daardoor hebben jonge en mooie mensen meer kans op het krijgen van bepaalde functies dan mensen die wat minder van die eigenschappen hebben. Jonge en mooie mensen hebben daardoor meer mogelijkheden in hun carrière dan mensen die wat minder mooie of jong overkomen.

Het is daarom erg belangrijk om er goed uit te zien omdat je dan meer mogelijkheden hebt in je carrière. Voor veel mensen is dat dan ook de reden waarom ze er goed uit willen zien. Dit is dan ook de reden waarom veel vrouwen en mannen een plastisch chirurgische behandeling hebben laten doen. Zo komt het dat best veel vrouwen een behandeling met fillers of botox hebben gedaan, zoals fillers lippen of botox oksels. Zo worden fillers en botox voor veel dingen gebruikt, maar worden het meest gebruikt voor het glad maken van de huid.