Gitaar spelen is geweldig leuk; neem les!

Zin om gitaar te leren spelen? Mij leek het altijd geweldig leuk om te kunnen spelen. Mijn moeder trad in haar tienerjaren op met mondharmonica en gitaar. Ze ging de kroegen in. En dat begin jaren 50. Haar gitaar stond werkeloos in een hoek. En dus kwam hij al snel in mijn handen. Na veel gepingel en dito pogingen bleek ik niet verder te komen dan inderdaad alleen wat gepingel. Hier was iets anders voor nodig, namelijk gitaarles. Voor de autodidacten onder de gitaristen heb ik dan ook nog altijd grote bewondering. Mij is het niet gelukt maar met een goede instructeur uiteindelijk wel.

Leer goed gitaar spelen, neem geen genoegen met half werk

Je kan jaren les hebben en nog steeds niet volleerd zijn. Dat komt omdat je met gitaar zo veel kanten op kan. Er bestaan verschillende stijlen en methodes maar je kan ook denken aan solo of in een band spelen. En dan bestaan er ook nog eens verschillende soorten gitaar. De wereld ligt wat dat betreft voor je open dus waar begin je? Met gitaarles bij een muziekschool of gitaardocent. De enige manier om het goed te leren, om geen foute houdingen of handzettingen aan te leren en om plezier in het spelen te houden want niets is leuker dan samen te spelen. Mensen die dat eerder hebben gedaan zullen dit beamen. Het heeft iets magisch.

Je zoekt een docent in Breda

Woon je nu in de omgeving van Breda dan is gitaarles Breda wellicht iets voor jou. Je leert altijd door. Er is plek voor beginners maar ook voor gevorderden. Het is gebleken dat het nemen van les succesvoller is dan zelf wat proberen met bijvoorbeeld YouTube filmpjes. Een docent zit je waar nodig achter je broek. Veel en regelmatig oefenen is namelijk de enige manier om progressie te boeken. Neem eens vrijblijvend contact op met deze muziekschool of ga gewoon eens langs en ervaar de mogelijkheden en prettige sfeer.

gitaarles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *