Goedkope bedrijfsruimte te huur in Nijmegen

Zoekt u bedrijfsruimte die te huur staat voor een voordelige prijs in Nijmegen? Dan heeft u geluk. De huren in Nijmegen zijn zeer redelijk en niet te vergelijken met de extreem hoge, en vaak ook onredelijke, huurprijzen van bedrijfspanden in de randstad. Als u uw bedrijf in een mooie stad wilt vestigen maar niet de hoofdprijs wilt betalen voor een pand of stuk grond, zit u in Nijmegen op de juiste plaats.

Vermijd hoge huren in de randstad

Het is al jaren bekend dat de huren in de randstad de pan uitrijzen. Bedrijfspanden, maar ook woningen worden verhuurd voor belachelijk hoge prijzen. Voor een kleine ruimte of een slechte locatie betaalt u nog altijd een zeer hoge huur. In Nijmegen is dat anders. In Nijmegen staat voor een zeer schappelijke prijs mooie bedrijfsruimte te huur in het hartje van het centrum of op iedere andere gewenste plaats in de stad. Wonen en werken is hier nog wel betaalbaar en u woont net zo prettig, wellicht zelfs prettiger, dan in de randstad. Vermijd de hoge huren in de randstad door op zoek te gaan naar bedrijfsruimte die te huur staat in Nijmegen.

Voordelen als ondernemer in Nijmegen

De gemeente van Nijmegen ziet nieuwe ondernemers graag verschijnen. Daarom bieden zij u meerdere voordelen aan. Als u besluit te investeren in bedrijfsruimte die te huur staat in het centrum kan de gemeente u soms financieel bijstaan. Daarnaast kunt u lid worden van de belangenbehartigingsgroep VCON voor ondernemers in de binnenstad in Nijmegen. Deze helpt onder andere bij het aanvragen van vergunningen en het versterken van serviceverlening. Als u hier interesse in heeft, kunt u eens kijken welke bedrijfsruimte op dit moment te huur staat in Nijmegen.

Tagged , , , , ,