Heb ik een accountant nodig?

Dat is een vraag die ik mezelf al een tijdje afvraag. Ik werk al twee jaar als ZZP’er en ik heb gelukkig weinig kosten. De inkomsten die ik krijg zijn urenvergoedingen. Maar toch loop ik zo nu en dan tegen zaken aan, bijvoorbeeld met m’n belastingaangifte. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een accountant in Arnhem om dit voor me op te lossen (ik woon in Arnhem, vandaar). Er komen meerdere zoekresultaten naar boven in Google, waaronder De Cijfers Voorbij. Ik ga vervolgens de websites beoordelen, want ik wil graag wel een goede accountant vinden. Dingen waar ik naar kijk is de locatie waar ze gevestigd zijn, de beoordelingen, de professionele uitstraling, de inhoud van de website (want ik wil wel graag dat men weet waar ze het over hebben). Ze moeten namelijk mijn geld beheren, dus ik vind het belangrijk dat ik daar een goede partij voor vind. Google is wat dat betreft natuurlijk wel gemakkelijk. Je vult in waar je naar op zoek bent en je krijgt goede zoekresultaten te zien. Het enige wat je zelf nog even moet doen is beoordelen of iets of iemand bij jou past. Ik ben in ieder geval fan van Google!