Motorpak van textiel kopen?

Motorpak van textiel of leer kopen? Bestel bij ons het beste motorpak van leer of textiel. Een leren motorpak dragen is de beste manier om jezelf te beschermen. Door de volledige slijtvastheid van het leer is het eigenlijk noodzakelijk om een motorpak van leer te dragen. Een motorpak van leer is naar uw zithouding die u aanneemt op de motor gemaakt. Motorpakken van leer zijn zowel 1 als 2 delen verkrijgbaar. Een motorpak van leer met 1 deel is veiliger dan een motorpak van leer met 2 delen. Motorpakken van leer worden meer verkocht dan motorpakken van textiel. Het voordeel van een motorpak van textiel is dat een motorpak van textiel waterdicht is. Een motorpak van leer is niet waterdicht.

Motorpakken van leer

Op motorpakken van leer zitten altijd beschermstukken die zowel aan de binnenkant als de buitenkant zitten. Bij motorpakken van textiel zit de bescherming in de voering. Een motorpak van textiel is om deze reden minder veilig dan een motorpak van leer. Nog een voordeel van een motorpak van leer is dat in een motorpak van leer stretch is verwerkt.  In een motorpak van textiel is dit niet het geval. Het zorgt tijdens het rijden voor een groter bewegingsvrijheid.

Meer weten?

Meer weten over motorpakken van textiel of leer? Ik raad u aan om eerst te kijken op de website van de motorpak groothandel, zodat u daarna kunt zien waar u dit motorpak kunt vinden bij u in de buurt. Het fijne hiervan is dat u ervan verzekerd bent dat de motorpakken van professionele en hoogwaardige kwaliteit zijn.