Installatie van waterontharders

Wij zorgen voor de levering en installatie van uw waterontharder. Een waterontharder is een apparaat of stof dat ervoor zorgt dat de hardheid van water wordt verminderd. Wij leveren de Greensoft Compact waterontharder en wordt standaard geleverd met een handleiding, testset voor de hardheid van het water, regeneratiezout en een bypass.

De waterontharder wordt aangesloten achter het inkomende harde water. Vanaf hier wordt er een speciale leiding aangesloten, waar het zachte water uitkomt. Wij sluiten de juiste waterleidingen aan, passend bij de waterleidingen die in uw woning aangelegd zijn. Wij verzorgen ook de aanleg van een afvoer op het riool voor het regenereren. Wij verzorgen de complete installatie van de waterontharder en de aanleg van de juiste leidingen zodat het proces 100% goed verloopt! Door de bijgeleverde hardheid testset, kunt u goed meten wat de hardheid van het water is na de installatie van het apparaat. Als dit allemaal goed is, is de ontharder volledig klaar voor gebruik.

Wilt u meer weten over waterontharders of bent u geïnteresseerd in het laten installeren van uw eigen waterontharder? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of alvast een kijkje nemen op de website om u goed in te lezen.