Je waterpijp personaliseren

Het is slim om samen met iemand te roken wanneer je voor het eerst waterpijp gaat roken. Dit omdat die persoon dan ervaring heeft met het roken van een waterpijp. Het is moeilijk om een waterpijp zomaar in elkaar te zetten omdat deze uit meerdere onderdelen bestaat. Iemand die al enige ervaring heeft kan makkelijker uitleggen hoe een waterpijp klaarmaken nou in zijn werk gaat. Online kun je ook allemaal filmpjes vinden over het klaarmaken van een waterpijp. Je moet dan maar wel net het model zien te vinden die jij ook in gebruik hebt.

 

Wanneer je klaar bent met het prepareren van de waterpijp heeft het mijn persoonlijke voorkeur altijd om wat ijsklontjes in de waterpijp vaas te plaatsen. De lucht die je inhaleert wordt hierdoor lekker koel wat ervoor zorgt dat je de rook fijner kunt inhaleren. Het geeft zo een frisser gevoel. Het is ook mogelijk om smaken tabak met elkaar te gaan combineren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor het roken van herbal tabak. Dit is een gezonder alternatief ten opzichte van normaal tabak omdat het een volledig natuurlijk product is. Je rookt enkel natuurlijke kruiden en specerijen.

 

Wat ook erg leuk kan zijn en afwisselend is, is om alcohol in de vaast te doen. Je kunt bijvoorbeeld bacardi lemon erin doen met fruit tabak of een lekkere wijn met fruit tabak. Zo is het mogelijk om allemaal soorten variaties en creaties te maken. Je kunt zo zelf een eigen stijl ontwikkelen, misschien dat je vrienden wel razend enthousiast zullen zijn hierover!

 

Een waterpijp roken is echt niet meer alleen voor in de shisha bar zoals dat in het verleden was. Tegenwoordig kun je makkelijk de producten online of in de winkel kopen waardoor je er heel makkelijk thuis van kunt genieten. Het is daardoor veel makkelijker om je waterpijp te personaliseren.