Kwaliteitsbouw met gevelbeplating en dakbeplating

U bent op zoek naar gevelbeplating en/of dakbeplating voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Gaat het om een bedrijfsruimte, agrarisch pand, of schuur? Of misschien wel om een modern nieuwbouwhuis of renovatie aan een woning? In alle gevallen zijn deze vorm van beplating het waard om serieus te overwegen. Voor bedrijfsruimten en agrarische bouwwerken ligt het verwerken van dergelijke beplating voor de hand. Maar ook steeds meer zien we dit toegepast worden in de woningbouw. Met name mensen die gaan voor een unieke uitstraling van hun pand gaan op zoek naar de mogelijkheden van de beplating.

De mogelijkheden op een rijtje

U hoeft bij gevelbeplating niet aan een saaie uitstraling te denken. Er zijn veel profileringen en kleuren mogelijk waarmee u uw eigen handtekening kan zetten op het pand. Door hierin te variëren lijken gevels nog nauwelijks op elkaar. Tegelijkertijd heeft u wel het voordeel van de mogelijkheden die voor bijna alle beplatingsuitvoeringen hetzelfde zijn. Zo is het mogelijk om met geïsoleerde platen te bouwen. Daarmee bereikt u een goed isolatie en een prettig binnenklimaat. De bouw zal snel zijn. Allemaal voordelen. En natuurlijk is het mogelijk om ramen en deuren in de systemen te plaatsen.

Dak- en gevelbeplating laten aanbrengen

Voor de dakbeplating gaat eigenlijk hetzelfde op. Profileringen en kleur maken een uniek dak. Vanzelfsprekend is het ook hier mogelijk om geïsoleerde platen te laten monteren. Daklichten of lichtstraten zijn hierin goed te maken. Er zijn moderne profielen maar ook heel traditionele waardoor het lijkt alsof er dakpannen op het dak liggen. Erg handig wanneer de hellingshoek van het dak onvoldoende is om dakpannen te kunnen leggen. Laat het bedrijf waar u de panelen koopt ook de montage doen. Zij hebben ervaren monteurs in huis en kunnen tevens goed adviseren waar nodig. Problemen worden altijd opgelost.

gevelbeplating

Tagged ,