Langer jong blijven met plastische chirurgie

Het is niet meer duidelijk welk ideaalbeeld van een vrouw nu klopt. De één vind een vrouw met grote borsten mooi en de ander maakt grote borsten niet zoveel uit. Verder vind de één een vrouw met bh mooier terwijl de ander een vrouw die geen bh draagt mooier vind. Er is geen duidelijke lijn te vinden in welke vrouwen er het mooiste gevonden worden. Feit is dat dit door de jaren heen veranderd, maar nu is het helemaal onduidelijk geworden en weten vrouwen niet meer of ze nu grote borsten moeten hebben of kleine borsten.

Desondanks neemt het aantal plastisch chirurgische ingrepen toe. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de taboe rond dit onderwerp steeds minder wordt. Zowel de borstvergroting als de borstverkleining worden steeds vaker gedaan net als de chirurgische ingreep de bovenooglidcorrectie. Hierdoor neemt de bovenooglidcorrectie- en borstvergroting informatie steeds meer toe. Een borstvergroting of bovenooglidcorrectie Rotterdam kan je bijvoorbeeld heel makkelijk vergelijken op google.

Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat vrouwen niet meer tevreden zijn na een plastisch chirurgische behandeling dan zij daarvoor waren, maar dat ze wel meer tevreden zijn over het lichaamsonderdeel van de operatie. Er is dus geen duidelijk verband tussen ongelukkig en plastische chirurgie. Wel is zeker dat mensen die psychisch minder sterk zijn over vertegenwoordigd zijn in het aantal plastisch chirurgische ingrepen de laatste jaren aldus een langlopend onderzoek uit Zweden.

De mensen die psychisch zwak zijn moeten met hun klachten geholpen worden, zodat ze niet met plastische chirurgie dit gat gaan vullen. Want plastische chirurgie helpt uiteindelijk toch niet om hun klachten weg te halen. Mensen zijn zich niet meer tevreden gaan voelen na een plastische ingreep, maar wel meer tevreden over hun lichaam. Plastische chirurgie kan dus heel goed helpen om er langer jong uit te zien en langer jong te blijven.