Meubelmaker in Enschede inschakelen?

Als ambachtelijk meubelmaker in Enschede bent ik steeds weer op zoek naar ultieme uitdagingen om van eeuwenoude gebinten van een karakteristieke oude boerderij op het platteland van Engeland of goed doorgeleefde vloerdelen van een prachtig oud herenhuis in het mooie België op verzoek van de klant een prachtig karakteristiek  en uniek meubelstuk te maken. Als ambachtelijk meubelmaker in Enschede maak ik met de door mij vervaardigde meubelen nog altijd van de eeuwenoude ambachten zoals pen- en gat verbindingen. Deze prachtige ambachten mogen niet verloren gaan en horen door te worden gegeven van generatie op generatie. Voor mijn zoektocht naar eeuwenoude eiken houten onderdelen reis ik door heel Europa naar de perfekte doorgeleefde onderdelen die bij thuiskomst in de werkplaats worden schoongemaakt en worden ontdaan van eventuele ijzeren onderdelen. In Enschede waar de werkplaats gevestigd is ga ik dan als meubelmaker alle planken sorteren op kleur en lengte en wordt er zo nodig hier en daar nog wat bijgeschaafd of geschuurd, maar het onbehandelde hout zal altijd zijn eigen unieke karakter behouden. Dus bent u op zoek naar een meubelmaker in Enschede, ik vertel u graag over de vele mogelijkheden voor een uniek meubelstuk op maat met authentieke uitstraling en karakter.