Op tijd uw garagedeur slot vervangen

Om ervoor te zorgen dat uw huis goed beveiligd is het verstandig om een betrouwbaar slot te nemen. Een garagedeur slot zorgt ervoor dat de bezittingen in uw garage goed beveiligd zijn. Als uw garage verbonden is met uw woning, is niet alleen uw bezittingen in de garage in gevaar maar ook de bezittingen in uw huis. Door intensief gebruik van uw garagedeur kan er slijtage ontstaan aan het slot die problemen kunnen veroorzaken. Daarom raden onze experts aan om uw garagedeur slot op tijd te vervangen, voordat uw garagedeur slot kapot is en de veiligheid van uw huis in gevaar is. Daarom zijn wij, ROMASS van mening dat het vervangen van sloten half werk nooit genoeg is. We staan 24/7 voor u klaar om uw problemen met uw garagedeur slot zo spoedig mogelijk op te lossen.

Garagedeur slot vervangen

U kunt voor meerdere redenen uw garagedeur slot vervangen, zoals:

  • Uw garagedeur slot werkt niet mee naar behoren
  • U bent uw sleutels verloren
  • U woont in een nieuw huis en wilt ervoor zorgen dat er geen dubbele sleutels in omloop zijn
  • U sleutel is in het slot afgebroken en kan niet verwijderd worden

Als u last heeft van een van deze problemen of meerdere, dan staan onze monteurs voor u klaar om een garagedeur slot te vervangen in heel Nederland. U kunt natuurlijk er zelf voor kiezen om uw garagedeur slot te vervangen of te repareren, maar dat is niet aangeraden. U wilt uiteraard niet de garagedeur beschadigen tijdens het vervangen of repareren van het slot. Onze monteurs hebben al jaren ervaring met het vervangen van garagedeur sloten. Daarnaast beschikken al onze monteurs over een servicebus met de benodigde materiaal om alle soorten en merken garagedeur sloten te vervangen. De monteur zal eerst op locatie bekijken of de garagedeur kapot is en dat het niet gerepareerd kan worden. Indien het garagedeur slot niet helemaal kapot is en gerepareerd kan worden gaat onze monteur dit doen. Wanneer het garagedeur slot kapot is en niet meer gerepareerd kan worden, dan zal deze worden vervangen met een nieuw slot. Daarnaast worden alle sloten die worden gemonteerd volgens de laatst bekende veiligheidsnormen op het gebied van inbraakbeveiliging. Zo kunt u met een gerust hart het huis verlaten, wetende dat het huis weer goed beveiligd is.

Afspraak maken voor garagedeur slot vervangen

Bent u van plan om uw garagedeur slot te vervangen en wilt u dit laten doen door een vakman? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen. U hoeft alleen maar verschillende gegevens invullen in het aanmeldingsformulier, zoals welke garagedeur u heeft en dat u uw garagedeur slot wilt laten vervangen. Na het indienen van de aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor het vervangen van de garagedeur slot. Ook ontvangt u van de gemaakte afspraak een bevestigingsmail met de bijbehorende afspraaknummer. Het enige wat u hierna hoeft te doen is wachten op een van onze monteurs om uw slot te vervangen of als het nog kan repareren.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op het nummer: 085-7822730.