Poorten maken door vakkundige techniekers

Poorten maken wordt bij ROMASS alleen uitgevoerd door vakkundige techniekers die jaren lange ervaring hebben en professioneel zijn opgeleid. We begrijpen dat een kapotte poort erg vervelend is. Daarom zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen bij een kapotte poort. We sturen zo spoedig mogelijk een technieker naar u toe om de poort te herstellen.

Poort maken

De vakkundige techniekers staan voor u klaar om uw poort te maken. Een van onze techniekers komt op de afgesproken datum en tijdstip naar u toe om de poort te maken. Ze gaan allereerst achterhalen waar de problemen met uw poort vandaan komen. Wanneer dit duidelijk is gaan ze de onderdelen die kapot zijn of versleten zijn vervangen. Versleten of defecte onderdelen kunnen ervoor zorgen dat een poort niet meer kan functioneren. Onze techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken poorten. Zo kunnen ze direct op locatie een defect onderdeel vervangen.

Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen we deze zo spoedig mogelijk. Zodra het bestelde artikel geleverd is, sturen we een technieker naar u toe om het missende artikel te plaatsen. Zo kunt u weer snel optimaal gebruik maken van uw poorten.

Technieker inschakelen

Bij ROMASS kunt u snel en eenvoudig online een aanvraag indienen om uw poort te laten maken door een professionele technieker. Op onze website vindt u een aanvraagformulier. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen wanneer onze technieker bij u langs komt. U ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak. Na afloop van de herstelling van uw poort ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

In welke regio is ROMASS actief?

Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we in heel België actief. Onze techniekers zijn woonachtig in heel België waardoor we altijd snel op locatie zijn. Of het nu gaat om een poort die defect is in Antwerpen, Brugge, Leuven, Gent of Sint Niklaas. Voor onze techniekers is dit geen probleem.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een een kijkje nemen op onze website.