Poorten service Lochristi

Een defecte poort kan erg vervelend zijn. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft aan een defecte poort heeft ROMASS de poorten service Lochristi. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met problemen aan een poort. We sturen zo spoedig mogelijk een technieker naar u toe om problemen met je poorten op te lossen. Onze techniekers zijn woonachtig en werkzaam in heel België waardoor we altijd snel ter plaatse zijn om u te helpen.

Belgische poorten service Lochristi

Alle technieker die werkzaam zijn bij ROMASS, zijn professioneel opgeleid en hebben jaren lange ervaringen het onderhouden en herstellen van alle merken en types poorten. U hoeft zich dan geen zorgen te maken dat we uw type poort niet kunnen herstellen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten worden onze techniekers jaarlijks bijgeschoold. Daarnaast beschikken ze over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken, waardoor kapotte en versleten onderdelen direct ter plaatse vervangen kunnen worden.

Om gebruik te maken van de poorten service van ROMASS kunt u online uw probleem aanmelden of telefonisch doorgeven. Na het indienen van uw aanvraag, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in de plannen. We sturen een technieker op de afgesproken datum en tijdstip naar u toe. Van deze gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Wanneer de technieker van onze poorten service op locatie is, wordt er allereerst geïnventariseerd waar het probleem vandaan komt. De onderdelen van de poort worden gecontroleerd of ze kapot zijn of versleten. Wanneer de oorzaak van het probleem duidelijk is, gaan ze aan de slag om dit op te lossen. Eventueel kapotte of versleten onderdelen worden vervangen of instellingen van een motor of handzender worden veranderd. De meeste problemen worden binnen 2 uur opgelost door onze vakkundige techniekers. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben om het probleem op te lossen, wordt het missende onderdeel direct besteld. Zodra het onderdeel binnen is, sturen we een technieker naar u toe om het onderdeel te plaatsen

Is ROMASS alleen actief in Lochristi?

ROMASS beschikt over een uitgebreid netwerk van service techniekers. Onze techniekers zijn woonachtig en werkzaam in heel België. We zijn daarom niet alleen actief in Lochristi. We staan ook voor u klaar als u problemen heeft in Brugge, Antwerpen, Leuven, Gent of in een andere plaats in België. We sturen zo spoedig mogelijk een technieker naar uw toe.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u meer informatie over onze diensten. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon.