Roldeuren reparatie? Schakel ROMASS Business in

Moet uw roldeur gerepareerd worden? Dat is erg vervelend, maar de monteurs van ROMASS Business staan voor u klaar. Het is erg belangrijk dat roldeuren op tijd worden gerepareerd, omdat een defecte roldeur  ervoor kan zorgen dat het bedrijfsproces in gevaar komt.

Roldeur reparatie

Storingen aan roldeuren worden vaak veroorzaakt door intensief gebruik en/of slecht onderhoud. Hierdoor ontstaat er slijtage en gaat een roldeur kapot. Door de roldeuren schoon te houden of jaarlijks uw roldeuren te laten onderhouden (bij ROMASS Business) kunt u de kans op slijtage verlagen. Voor storingen kunt u ook bij ROMASS Business terecht, de monteurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor uw problemen met betrekking tot roldeuren. Door ons uitgebreid netwerk zijn er monteurs gepositioneerd over heel Nederland en hierdoor zijn de monteurs snel ter plaatse. Eenmaal ter plaatse worden 95% van de storingen gelijk opgelost, omdat alle monteurs beschikken over een servicebus vol met onderdelen.

De monteurs van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid en worden 2 keer per jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste roldeur technieken en modellen. Ten slotte vinden wij bij ROMASS Business niks belangrijker dan de veiligheid van zowel de klanten als de monteurs. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zijn alle monteurs van ROMASS Business VCA-gecertificeerd.

Monteur inschakelen

Heeft uw roldeur een storing en bent u opzoek naar een professionele monteur voor het maken van uw roldeur? Schakel dan direct ROMASS Business in voor een reparatie. U kunt via onze website gemakkelijk binnen een paar minuten een afspraak indienen door verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen, hierover ontvangt u van ons een bevestiging via de mail. Ten slotte komt een monteur van ROMASS Business bij u op locatie langs om uw storing op te lossen.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 085-0290622.