Sieraad met vingerafdruk om iets van een overledene te kunnen bewaren

Een sieraad met vingerafdruk maakt het mogelijk om iets van een overleden dierbare te kunnen bewaren. Voor veel nabestaanden is dit zeer belangrijk. Het voelt prettig om iets unieks van uw dierbare te bewaren en voor altijd bij u te kunnen houden. Dat kan in de vorm van as, maar ook door een vingerafdruk in een sieraad te laten plaatsen.

Vingerafdruk op sieraad na een begrafenis

Herinneringssieraden worden al langere tijd door nabestaanden aangeschaft om een deel van een dierbare bij zich te kunnen blijven dragen. Vaak werd na een crematie een deel van de as apart gehouden en deze werd in een sieraad geplaatst, bijvoorbeeld in een ring of de hanger van een ketting. Bij een begrafenis was er echter niet de mogelijkheid om een deel van de overledene te bewaren in een sieraad. Dat is veranderd dankzij de mogelijkheid om een vingerafdruk te laten plaatsen in een sieraad. Sieraad met een vingerafdruk kan een ring zijn, maar ook een hanger. U kunt vaak zelf het ontwerp bepalen. Zo weet u zeker dat het sieraad goed bij u past en dat u het met een fijn gevoel kunt dragen.

Sieraad met vingerafdruk op maat

Een sieraad met vingerafdruk is uiteraard erg persoonlijk. Daarom moet dit sieraad perfect passen. Het is ook mogelijk om het sieraad geheel op maat te laten maken en zelf wensen voor het ontwerp door te geven. Vervolgens zorgt een professionele sieradenontwerper ervoor dat een sieraad wordt gemaakt dat geheel aan uw wensen voldoet. Zo kunt u op een waardige manier uw dierbare herdenken en deze altijd bij u dragen.

Tagged , , , , ,