Vingerafdruk van uw overleden dierbare in ring ter nagedachtenis

Een ring met de vingerafdruk van uw overleden dierbare kan u veel steun bieden in een zware tijd. Het geeft u een tastbare herinnering aan uw dierbare en het maakt het mogelijk om altijd iets van deze persoon bij u te dragen. Sinds dat de mogelijkheid is ontstaan om een vingerafdruk van een overledenen in een ring te plaatsen, hebben steeds meer nabestaanden ervoor gekozen om een dierbare op deze manier bij zich te kunnen houden.

Herinneringssieraden

Nog niet zo lang geleden had niemand er nog van gehoord, maar tegenwoordig zijn herinneringssieraden belangrijk bij het overlijden van een dierbare. Veel nabestaanden vinden het een fijn idee om op een bepaalde manier hun dierbare toch bij zich te houden. Herinneringssieraden, zoals een ring met een vingerafdruk helpen hierbij. Een herinneringssieraad draagt iets van de overledene bij zich. Het kan een ketting zijn met een klein beetje as, maar ook een vingerafdruk in een ring. Er is voor iedereen een passende mogelijkheid om op een, voor hem of haar geschikte, manier een dierbare overledene bij zich te dragen.

Online herinneringssieraden bestellen

Uitvaarondernemingen bieden u vaak de mogelijkheid om een sieraad, zoals een ring met vingerafdruk te kiezen. U kunt tegenwoordig echter ook online een sieraad kopen. Vaak is er een zeer groot aanbod. Er zal dus altijd een sieraad tussen zitten dat u mooi vindt. Het sieraad kan volledig op maat gemaakt worden, zodat u het op een prettige wijze kunt dragen. U kunt zo op een fijne manier, bijvoorbeeld door middel van een vingerafdruk in een ring, de herinnering aan een overleden dierbare levend houden.

Tagged , , , , ,