Tandarts in Delft

Het is verstandig om een keer in de zoveel tijd een bezoek te brengen aan de tandarts, een controle op gaatjes is meer dan nodig. Mocht je nou woonachtig zijn in Delft, maar nog geen geschikte tandarts hebben gevonden? Ga dan een keertje langs bij Tandartspraktijk Wippolder wij zijn een tandarts in Delft die gericht is op patiënten die het wat lastiger vinden om een bezoek te brengen aan een tandarts. Voor deze patiënten hebben wij een speciale behandeling waardoor ook deze patiënten zich op hun gemak voelen.

Onze praktijk beschikt over de nieuwste technieken en de mooiste en nieuwste apparatuur,daarnaast is het team van tandarts Delft zeer deskundig te noemen. Alle tandartsen die in dienst zijn bij Tandarts Delft zijn zeer bedreven in hun vak, en doen er alles aan om jou op je gemak te stellen tijdens jouw bezoek aan Tandartspraktijk Wippolder. Wij zijn een dynamisch team en stellen de belangen van de patiënten altijd voorop, tevens proberen wij altijd zorg te bieden op het hoogste mogelijke niveau.

Wij bieden naast de alledaagse controles nog veel meer diensten aan, denk aan orthodontie, tanden laten bleken of implantologie. Wij zijn op doordeweekse dagen open, in het weekend zijn wij gesloten. Afspraken kunnen worden gemaakt via de telefoon of aan de balie bij onze praktijk. Wil jij direct een afspraak maken met Tandarts Delft? Bel dan snel naar (015) 2619176.

Tandarts Delft | Tandartspraktijk Wippolder