Unisa Rotterdam voor iedere vrouw een perfecte schoen

UNISA Rotterdam is een Spaans internationaal gerenommeerd schoenenmerk. De ontwerpen zijn vooral bekend voor comfort en de kwaliteit van de materialen, dat is de reden waarom een groot aantal vrouwen het merk vertrouwen en specifiek op zoek gaan naar het merk; Unisa past de mode aan de levensstijl en het comfort van de moderne vrouwen aan.

UNISA SCHOENEN
UNISA voldoet aan de behoeften van hun klanten door het aanbieden van trendy schoenen aangepast aan de huidige vrouwen lifestyle, dat betekent modieuze schoenen gemaakt om iedere dag gedragen te worden.
Het hoofddoel bij UNISA is comfort. De laboratoria van het merk zijn dagelijks aan het experimenteren om de schoenen lichter en nog comfortabeler te krijgen, meer geschikt voor lange duur, zeker trendy maar ook functionele schoenen. Een huwelijk tussen schoentechnologie en mode.
De vrouw waar UNISA voor ontwerpt is een professionele en moderne vrouw, die zorg draagt voor haar uiterlijk, die schoenen moet hebben die de hele dag gedragen kunnen worden.

UNISA ROTTERDAM
Ook in Rotterdam kunt u de schoenen van Unisa Rotterdam vinden bij Clementi. Ieder seizoen is er een nieuwe collectie schoenen die speciaal voor de klanten wordt uitgezocht. Van booties en laarzen voor het winterseizoen tot slippers en sandalen voor het zomer seizoen. De pump kan ieder seizoen gedragen worden maar ook daar wordt gekozen voor de juiste kleuren. Stijlvol en neutraal voor de winter en zacht of kleurvol voor de zomer.

UNISA ZOMER 2017
Dit seizoen ligt de nadruk op revival van de jaren 60 en 70 centraal. De look uit deze tijd zit verwerkt in de pumps en sandalen van het seizoen. Ook qua kleuren is het hierop aangepast, maar er is zeker een moderne twist aangegeven. Unisa houd rekening met wat vrouwen willen en wat vrouwen graag willen laten zien en stelt zo de perfecte collectie van schoenen en tassen samen die de vrouwelijkheid toont.
UNISA ONLINE
Online zijn er ook een aantal winkels die de Unisa schoenen verkopen. Een bekende Unisa Rotterdam winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Unisa online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul je schoenenkast. Zoek de juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Tagged , , , , , ,