Vakantiepark Giethoorn en Villapark de Weerribben vallen in de prijzen bij de Zoover Awards

zoover-fotoVakantiepark Giethoorn (http://vakantieparkgiethoorn.nl/) en Villapark de Weerribben (http://www.weerribben.nl/) hebben vorige week donderdag de Oranje Zoover Award ontvangen in de categorie ‘Vakantieparken in Nederland’.

Villapark de Weerribben kreeg tijdens de twee maande durende stemronde 38 stemmen en eindigde met een cijfer van een 9,1 op de 10e plek. Vakantiepark Giethoorn deed het iets beter en ontving totaal 49 stemmen. Hiermee eindigde het vakantiepark met een cijfer van een 9,3 op maar liefst de 5e plek in de top 10 van de categorie vakantieparken in de Zoover Awards 2016.

Beide vakantieparken zijn in handen van de familie van Hoorn, die naast Villapark de Weerribben en Vakantiepark Giethoorn, nog een bungalowpark en twee groepsaccommodaties beheren in Nationaal Park Weerribben Wieden. “Wij zijn geweldig trots op de waardering die onze gasten aan beide bungalowparken hebben gegeven. Iedere dag werkt ons team ontzettend hard om het onze gasten naar de zin te maken. Het is geweldig dat we daarvoor waardering krijgen doormiddel van deze awards”, aldus Roel van Hoorn. “Het is fantastisch dat de gasten de kleinschaligheid en het familie gevoel in onze parken zo waardeert. Twee parken in de top 10 vakantieparken in Nederland – daar zijn wij erg trots op”, vult Niels van Hoorn aan.”

In 2014 viel Vakantiepark Giethoorn ook in de prijzen tijdens de Zoover Awards. “We waren net 2 seizoenen geopend, een vrij jong park en stonden toen al op de 23e plek in de categorie vakantieparken. Nu, twee jaar later op de 5e plek staan, is een prachtige bekroning”, aldus Niels van Hoorn.

De Zoover Awards 2016
De Zoover Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor goed presterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten. Ruim 100.000 mensen hebben gedurende een periode van 2 maanden een review/stem uitgebracht op 150 bedrijven uit de gastvrijheid branche, onderverdeeld in totaal 10 categorieën. De uitslagen zijn te vinden op www.zooverawards.nl