De wereld van Nintendo ontdekken met behulp van de Nintendo Gift Card

Je bent verknocht aan Nintendo. Heel erg begrijpelijk want met Nintendo speel je de leukste games. Er is voor iedereen wel iets leuks om uit te zoeken. Of je nu Super Mario – fan bent of liever spannende avonturen beleeft met een andere gamers, het kan allemaal. Momenteel is er een gratis Super Mario Odyssey update beschikbaar waarmee je een ballonnenjacht, nieuwe outfits en fotofilters kan ontdekken! En je kan het gamen net zo interactief maken als je wilt. Heb je een Nintendo DSi (XL), Wii U, Nintendo 2DS of Nintendo 3DS? Dan heb je veel keuze uit games.

Shop in de E-shop met de Gift Card

Om mogelijkheden te kopen heb je een account nodig waaraan je bijvoorbeeld een Nintendo Gift Card kan koppelen. Een Gift Card koop je het makkelijkst online. Ze worden ook wel E-shop cards genoemd. Ze zijn voorhanden met diverse bedragen zodat er altijd wel een saldo bij jouw portemonnee past. Een Gift Card is vooral handig omdat die niet gekoppeld hoeft te zijn aan een creditcard. Niet iedereen heeft een creditcard en ook niet iedereen met een creditcard koppelt deze graag aan het Nintendo-account. Met een Nintendo eShop Card 15 euro kun je al leuke downloadversies van Nintendo games kopen of aanvullingen hierop. Je hoeft niet te wachten op een postboden en je hoeft ook niet naar een fysieke winkel. Gewoon vanachter je computer bestellen.

Koop bewust

Waar je wel op moet letten is dat je het spel download op de console waarmee je wilt spelen. Downloadversies kunnen namelijk gedeeld worden met andere Nintendo-apparaten. Ook moet je er allert op zijn dat je koopt met een juiste munteenheid. Doe je dat allemaal goed dan ligt er een wereld voor je open. In je eentje spelen of met anderen, Nintendo Switch om thuis of onderweg te spelen, of bijvoorbeeld bouwen met Nintendo Labo. Het zijn allemaal mogelijkheden die Nintendo net even anders maken dan andere online-games.

Nintendo eShop Card 15 euro