Achteraf betalen

Tegenwoordig bieden veel webwinkels je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit biedt voor jou als klant veel voordelen. Zo kun je een snel een bestelling plaatsen en pas na ontvangst van het product, als het voldoet aan je wensen, betalen. Op deze manier weet je zeker dat je nooit geld kwijt bent en dat je te maken hebt met betrouwbare webwinkels. Als het product niet naar wens is, dan stuur je het eenvoudig terug zonder te hoeven wachten op een retourbetaling.

Alle voordelen van achteraf betalen

Achteraf betalen biedt een veilig gevoel. Je weet immers dat je geen geld kwijt bent, mocht de webwinkel niet overgaan tot levering. Je hebt nooit een betaalpas of reader meer nodig om te bestellen. Dit is handig wanneer je niet alle gegevens bij de hand hebt, maar toch dat ene artikel wilt bestellen. Bij een verkeerd geleverde bestelling, is er geen nood aan de man. Je bestelt eenvoudig opnieuw of wanneer je het vertrouwen kwijt bent, plaats je elders de bestelling.

Een artikel wat toch niet de juiste kleur heeft of niet past, stuur je gewoon retour. Je hoeft nooit meer lang te wachten op de webwinkelier, alvorens je het geld terug krijgt. Het kan soms wel weken duren, voordat het geld weer op je bankrekening gestort wordt. Webwinkels hanteren een bepaalde retour policy. Ze zullen dus eerst uitgebreid controleren of het product onbeschadigd en ongebruikt is. Dit proces kan enige tijd in beslag nemen en jij moet hierop blijven wachten.