Het leven vliegt aan je voorbij, pak de welverdiende rust met mindfulness

Het leven vliegt aan je voorbij. Altijd maar bezig, iedereen tevreden houden en je familie gelukkig maken. Je baas op zijn wenken bedienen en aan je loopbaan werken. Misschien kan er nog wel een scholing bij om je kansen te vergroten? Niets of niemand staat nog stil. Een baan is niet meer voor het leven, kinderen vragen om veel meer beslissingen dan pakweg 20 jaar geleden. Zoveel zaken om over te beslissen en het gaat allemaal in een razend tempo. Je probeert niet buiten de boot te vallen dus doet mee in deze race. Geluk is maakbaar dus is iedereen naarstig op zoek naar de meest effectieve weg hiernaar toe. Ondertussen ben je getraind geraakt in duizend-dingen-doen. Dat gaat lang goed maar is een aanslag op je hersenen en je lijf. Op een zeker moment geniet je niet meer, vergeet je daadwerkelijk te beleven in wat je meemaakt of doet. Je krijgt last van je lijf, het wil allemaal niet meer zo goed lukken. En dan valt het doek. Je beseft dat het anders moet, het roer moet om. Maar hoe doe je dat zonder alles uit je handen te laten vallen? Gelukkig is er een praktische manier om verbetering aan te brengen in je manier van leven. Mindfulness is zo’n beproefde manier.

Mindfulness als middel tot een gelukkiger leven

Mindfulness heeft al vele mensen zoals jij verder gebracht. Na een training van meestal acht weken heb je geleerd weer stil te staan bij dat wat je doet of ondergaat. Terug naar je zintuigen en terug naar het waarachtige ervaren. Het vergt oefening maar je merkt al snel het effect van het bewust ervaren. En dat maakt dat je de smaak te pakken krijgt. Mindfulness helpt je gezonder te leven in deze snelle tijd. Hierdoor is er meer ruimte in je hoofd om prioriteiten te stellen, om te ervaren wat werkelijk belangrijk is.

Neem eens contact op!

Mindfulness Zutphen staat klaar om je mee te nemen op deze reis van ervaren. Mindfulness Zutphen heeft ruime ervaring en professionals die je verder helpen. In de trainingsgroep wordt veiligheid gecreëerd waardoor het makkelijker is om je open te stellen voor deze nieuwe manier van leven. Leg je oor eens te luister en hoor wat zij voor jou kunnen betekenen. Wacht niet langer!

Tagged , ,