Defecte rolpoort maken en onderhouden

Rolpoorten zijn bij veel firma’s een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Om stilstand van de bedrijfsprocessen te voorkomen is het van belang om jaarlijks preventief onderhoud uit te laten voeren en om problemen met een rolpoort snel op te lossen. rolpoorten worden bij veel firma’s intensief gebruikt om de toegang tot een loods te openen of sluiten. Door het vele gebruik kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen, wat vervelende situaties kan opleveren.  Hierbij kan gedacht worden aan het breken van materiaal, scheef staan en niet sluiten van poorten. Ook de elektrische systemen kunnen na verloop van tijd bezwijken aan slijtage. Bijvoorbeeld een niet goed werkende motor, afstandsbedieningen die niet meer functioneren en de beveiligingssystemen. Deze problemen tijdig aanpakken is een must-have voor bedrijven om effectief te blijven opereren en de veiligheid van uw bedrijfspand te garanderen.

Om dure herstellingen te voorkomen adviseren onze experts om rolpoorten jaarlijks te laten onderhouden.

Preventief rolpoort onderhoud

Met jaarlijks onderhoud kunt u ervoor zorgen dat de kans op een storing verkleind wordt. De rolpoorten worden regelmatig gecontroleerd op eventuele defecten waardoor onze ervaren techniekers kunnen ingrijpen wanneer er dreigt een storing op te treden. Naast de voordelen van jaarlijks onderhoud is het ook wettelijk verplicht om bedrijfspoorten zoals rolpoorten jaarlijks te laten keuren en onderhouden volgens de vastgestelde eisen. Dit om de veiligheid van de poorten te kunnen waarborgen.

Bij ROMASS Business kunt u een serviceovereenkomst afsluiten welke perfect aansluit op de eisen en wensen van uw organisatie. We bieden verschillende serviceovereenkomsten aan waaruit uw firma kan kiezen. Met een servicecontract van ROMASS Business heeft u mogelijkheden tot keuring, onderhoud en reparatie. Daarnaast zal u door het afsluiten van een overeenkomst de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van onze storingsdienst, hierdoor kunt u bij storingen of benodigde herstellingen snel service ontvangen.

Voor meer informatie over onze serviceovereenkomsten kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze website. Wij zijn bereikbaar op 078/484996.